EKO Pirina bela moka

EKO Pirina bela moka

Bela moka iz ekološke pire, ki je stara vrsta pšenice, je univerzalna moka za vsestransko uporabo.
Pinterest
Izberite količino v pakiranju
1kg3,53 €DODAJ V KOŠARICO

EKO Pirina bela moka

 

Bela moka iz ekološke pire, ki je stara vrsta pšenice, je moka za vsestransko uporabo. Iz samega jedra zrna pire dobimo pirino belo moko, ki je univerzalno uporabna za pripravo sladic, raznega pekovskega peciva ter peciva iz kvašenega in vlečenega testa.
Sestavine: 100 % pirina bela moka iz ekološke pridelave

Proizvajalec: Vila natura, Ljutomer
Poreklo: Slovenija

 

Za pakiranja po 5kg ali več velja daljši dobavni rok - do 7 delovnih dni, o točnem dobavnem roku Vas obvestimo po prejetem naročilu. Prav tako je prevzem rinfuze ali večjih pakiranj v naši trgovini v Trzinu možen le po predhodnem naročilu.

 

Povprečna hranilna vrednost na 100g izdelka:

Energijska vrednost v kJ/kcal
1469kJ/347kcal
Maščobe
1,6g
- od tega nasičene maščobe
0,4g
Ogljikovi hidrati
70,0g
- od tega sladkorji
1,4g
Prehranske vlaknine
3,5g
Beljakovine
12,0g
Sol
0,02g

Priporočamo tudi

    ZELIŠČNA SOL 200ml
    Cena z DDV:
    3,95 €
    EKO Ajdova moka
    Cena z DDV:
    od 2,50 €
    EKO Jabolčni kis 0.5l
    Cena z DDV:
    2,74 €
    AMARANT kooperativa d.o.o., Golišče 3 1281 Kresnice T: 01/563 92 36, E: narocila@amarant.si
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih